Care este scopul bărbieririi pisicilor persane?

Răspunsuri

10/18/2021
Shelbi

Există o varietate de motive pentru care oamenii vor rade pisicile.

1. Pisicile cu păr lung, cum ar fi persanii, trebuie să se îngrijească de câteva ori pe săptămână sau blana lor se va matura. Proprietarii ar putea crede că aceasta este o bătaie de cap și își vor rade blana pentru a le economisi ceva timp. Blana mată poate fi foarte incomodă și dureroasă pentru pisici.

2. Rasele de pisici cu părul lung nu sunt potrivite pentru climă caldă și dacă pisica ta nu este rasă vara, ar putea fi foarte incomodă. În acest caz, este mai etic să radeți o pisică, chiar dacă ajunge să nu arate la fel de frumos.

3. Uneori pisicile au nevoie de tratament medical sau de operații. În cazurile în care pisicile au nevoie de o operație sau de ultrasunete, este logic să radem blana. Proprietarii își pot rade blana dacă pisica lor are o mulțime de purici, deoarece este mai convenabilă decât șamponul și tratamentul.

Un bărbierit popular pentru pisica persană este tăiatul leului. Acest lucru pare o prostie, dar este un stil de bărbierit rezonabil, deoarece ar fi greu să radeți blana pe fața pisicilor. Dacă vă întrebați de ce proprietarii oferă pisicilor acest stil în scopuri ateiste, atunci nu știu. Cred că acest tip de stil nu ar trebui permis, deoarece oamenii ar trebui să fie pregătiți atunci când cumpără o pisică persană. De asemenea, este important să nu treci la concluzii și să judeci oamenii fără să știi că ar putea exista motive.

Maurilia Nemetz
s-ar putea să pară clișeu, dar dacă unei fete vă place sau nu vă place depinde de tunsoarea dvs., nu este persoana potrivită pentru dvs. ... dar, de asemenea, tunsorile skinhead pot fi foarte cool și elegante !! dacă doriți tunsoarea respectivă și doriți să fiți atrăgători fizic pentru fete, încercați să aruncați o privire la o modă grozavă care să vă complimenteze părul (dacă nu o faceți deja). d...

Lasă o recenzie