Tunsul cret al lui Rand Paul îl face să pară mai puțin grav / substanțial?

Răspunsuri

10/18/2021
Pompei Medlock

Este greu de spus, deoarece în acest moment:

  • Rand Paul este la vot și mulți oameni știu asta.
  • În plus, Rand Paul acționează mai nebunesc decât de obicei acum, pentru că este atât de jos în urne; îl aruncă pe Ave Maria în încercarea de a atrage atenția.
  • Deci, este greu să analizăm corelația față de cauzalitate chiar acum în ceea ce privește modul în care îl percepem pe Rand Paul.


Acestea fiind spuse, părul creț arată într-un fel ca un profesor nebun - ca Malcolm Gladwell.

Din punctul meu de vedere, dacă ești un lider politic cu un punct de vedere foarte ideologic / controversat și care dorește să fie ales președinte, ești mai bine cu o înfățișare personală care să pară cât se poate de statistică. Uită-te la Ted Cruz, de exemplu. Este extremist, dar arată destul de senatorial / distins. Când îl urmăresc, mi-aș putea imagina pe cineva care arată așa fiind președinte. Desigur, asta știu, dar știu, dar iată-te.

Gorden
Înainte să porți cască, fă asta! Încercați să amestecați ulei și apă într-un pahar. Nu este posibil nu? În mod similar, nu este posibilă purtarea coifului și păstrarea intactă a coafurii! Nu le puteți face pe amândouă împreună, dar puteți alege pe oricare! Pe care îl vei alege? Stil sau siguranță? Ei bine, aș sugera siguranță! Pentru că nimeni nu-ți va vedea coafura când întâlnești un accident! Și...

Lasă o recenzie