Am păr lung. Părul indian este atât de rău. Se înroșește de cele mai multe ori. Ce coafura pot face?

Răspunsuri

10/18/2021
Ginsberg Nowley

În primul rând, permiteți-mi cu amabilitate să nu fiu de acord cu afirmația dvs., părul indian este atât de rău. Părul rău se poate întâmpla oricui, indiferent de naționalitate sau etnie. În al doilea rând, după cei cinci ani de ședere în străinătate, constat că părul indian tinde să fie apreciat în cărți și în viața reală.

Frizz poate fi controlat de uleiurile de păr, pe asta m-am bazat de aproximativ 20 de ani acum. Poate fi rezultatul apei dure folosite pentru șamponare. Prea multă șamponare și căldură pe părul tău pot provoca, de asemenea, daune. Uscarea excesivă prin suflare, utilizarea instrumentelor de căldură, cum ar fi ondulatorii etc., tind să rupă legăturile din structura părului. În afară de asta, dieta este responsabilă și pentru părul nostru. O mică adăugare de legume și fructe poate merge mult. Deficitul de somn, stresul și condițiile meteorologice extreme pot fi, de asemenea, factori pentru deteriorarea părului.

Coafurile precum chifle și împletituri pot fi distractive pentru părul lung. Panglica franceză, panglica olandeză, panglica de os de pește, panglica din dantelă, panglica laterală, panglica dezordonată, cozile de ponei cu panglica înfășurată sunt câteva dintre coafurile împletite. Împletiturile îmi previn căderea părului, pentru că atunci când sunt legate, nu au tendința de a-și pierde părul toată ziua.

Chifle și actualizări precum coc francez, coc dezordonat, coc elegant, coc lateral și multe alte tutoriale pot fi găsite pe YouTube. Eu personal prefer chiflele, deoarece sunt libere, făcute într-un minut, stau departe de fața mea, dau un aspect șic, nu au nevoie de mult stil, decor și accesorii.

Au vremuri fericite de păr lung!

Pompei Medlock
Este greu de spus, deoarece în acest moment: Rand Paul este la vot și mulți oameni știu asta.În plus, Rand Paul acționează mai nebunesc decât de obicei acum, pentru că este atât de jos în urne; îl aruncă pe Ave Maria în încercarea de a atrage atenția. Deci, este greu să analizăm corelația față de cauzalitate chiar acum în ceea ce privește modul în care îl percepem pe Rand Paul.Acestea fiind spuse...

Lasă o recenzie