Fără machiaj, epilare cu ceară și tuns, oamenii își pot recunoaște sexul reciproc?

Răspunsuri

10/18/2021
Harlin Cager

(-_-)

Ei bine, există lucruri numite caracteristici sexuale primare și secundare. Organele genitale, barba, părul pieptului, sânii. Ar trebui să le căutați pe Wikipedia.

În cazul în care alte persoane nu sunt goale, sunt adulți, poartă haine largi sau ambigue și caracteristicile lor secundare nu sunt puternic pronunțate ....

Acest lucru nu este întotdeauna ușor.

M-am uitat acolo:
Răspunsul lui Victor Volkov la Cum diferențiați trăsăturile masculine și feminine în timp ce desenați?

Răspunsul lui Victor Volkov la Care sunt trăsăturile faciale absolute care ar permite să se facă distincția între femei și bărbați fără barbă, fără mușchi?

În afară de machiaj și tunsoare, fețele masculine și feminine pot fi incredibil de asemănătoare, cu excepția detaliilor foarte mici.

Există o mică parte a populației care este androgină, iar sexul lor nu poate fi discernut dintr-o privire, de exemplu:

Adică, dacă nu într-adevăr acordați atenție și căutați un semn foarte subtil, cum ar fi creasta frunzei pronunțate, mărul lui Adam etc.

Practic, o femeie foarte subțire poate fi confundată cu un adolescent de sex masculin cu tuns și haine potrivite.
De asemenea, persoanele supraponderale pot ajunge în „categorie ambiguă de gen”, datorită modului în care se distribuie grăsimea. De fapt, am întâlnit acest tip în viață o dată sau de două ori, adăugând confuzie, în ambele cazuri vocea persoanei stătea direct în mijloc între „poate bărbat” și „poate femeie”.

în anii adolescenței trecute, bărbații dezvoltă, de obicei, umeri mai largi, însă greșelile sunt mai puțin susceptibile să se întâmple, cu toate acestea, de exemplu, înotătorii profesioniști dezvoltă adesea șoferi puternici și pot fi ambigua atunci când sunt văzuți din spate, de exemplu.

Deci, răspunsul la întrebarea dvs. este ... „de obicei”.

Bramwell Viscera
Din experiența mea, o tăiere buzz este orice tăiere realizată cu tăietor. Adesea se folosește o gardă pentru a face părul de o lungime scurtă. # 4 = 1/2 inch lungime. Aceasta este, de asemenea, numită adesea o tăietură „Butch”. O tăietură de echipaj este, în general, tăiată tăietorul aproape de părți și de spate, cu partea de sus tăiată puțin mai mult. Vârful este de obicei mai scurt în spate și m...

Lasă o recenzie