Vă puteți oferi o tăietură buzz cu foarfece sau este o idee atât de cumplită pe cât pare?

Răspunsuri

10/18/2021
Rentsch

Să-ți dai orice tunsoare scurtă cu foarfeca este ridicol de dificil, și probabil că buzzcut-ul este dificil de discutat. S-ar sfârși neuniform și te vei expune unui mare risc de a te tăia accidental.

Și când spun asta, presupun, de asemenea, că folosești foarfece adecvate pentru tuns părul pentru a-ți tunde părul. Foarfecele obișnuite nu sunt suficient de ascuțite pentru a tăia părul ușor sau eficient și orice tunsoare realizată cu ele este garantată pentru a arăta oribil (luați-o de la cineva care și-a tăiat propria franjură cu foarfece obișnuite timp de câteva luni înainte de a-și da seama).

Dacă doriți să vă tăiați propria tăietură, atunci merită să investiți într-un aparat de ras. În Australia, unde mă aflu, puteți obține un aparat de bărbierit și un aparat de lama ieftin la doar 25 USD, care în unele locuri este la același preț ca și realizarea profesională, dar puteți refolosi aparatul.

Există o mulțime de videoclipuri pe Facebook cu oameni care își dau buzzcuts-uri, astfel încât să vă arate ce să faceți dacă nu sunteți sigur. Este destul de simplu, dar poate consuma mult timp pentru a vă asigura că veți obține o reducere uniformă. Puteți chiar să cereți unui prieten să o facă pentru dvs. (sau cel puțin pentru spate) dacă este ceva cu care vă luptați. O buzzcut este suficient de simplă pentru ca oricine să o poată face cu adevărat, atâta timp cât aveți echipamentul potrivit (de exemplu, o lamă adecvată pentru tuns părul).

Harwilll
Nu, Han Solo nu și-a tuns părul în timp ce era înghețat în carbonită, cu toate acestea, temperaturile extreme i-au ucis multe dintre celule, reducând aparent lungimea părului. S-ar putea să vedeți, de asemenea, că părul este tăiat din cauza topirii gheții și a transpirației când a fost eliberat de Leia. ...

Lasă o recenzie