Dacă mergi să te tunzi la Supercuts și nu ți-au făcut părul corect, ai putea să te întorci a doua zi și să-l repari, de asemenea persoana care mi-a făcut părul a fost foarte drăguță, nu vreau să rănesc niciun sentiment ?

Răspunsuri

10/18/2021
Columbus Richters

Dacă nu sunteți nemulțumit de tunsoare, cel mai bine este să vorbiți imediat! Dacă este inegală, spune-i stilistului că o parte este mai lungă. Dacă a tăiat prea mult, spune-i că este mai scurt decât ai sperat (avertisment mic; dacă părul tău era într-adevăr inegal și îi ceri să-l uniformizeze, poate că va trebui să taie mult pentru a se potrivi cu lungimea mai mică, dar dacă o face atunci ea ar trebui să-ți spună). Dacă se simte greu, roagă-o să o textureze mai mult. Stilistul tău vrea să fii fericit și nu poate face acest lucru dacă nu îi spui ce vrei! Dacă nu vă dați seama că este ceva în neregulă cu tăietura până a doua zi, sunați sau reveniți imediat ce știți și spuneți unui manager că nu ați realizat asta până nu ați ajuns acasă și ați șamponat-o, tăierea dvs. este inegală / prea grea / etc. Este posibil să o repare fără costuri suplimentare!

Orice ai face, nu încerca să-l repari singur! Stilistul nu va avea cum să știe ce a făcut față de ceea ce ai făcut tu și, prin urmare, probabil că nu o va remedia gratuit !!

Ralli
Această întrebare presupune că toate fetele sikh cu păr lung vor să-și tundă părul. Problema este că există o mulțime de generalizări în acest sens. 1. Câte fete sikh au fost chestionate? 2. Cum a fost definit „părul lung”? Deși întrebarea este mult mai mult decât generalizată, voi încerca totuși să răspund. În sikhism părul face parte din kakaars motiv pentru care tăierea părului este interzisă. ...

Lasă o recenzie