Vă radeți păsărică?

Răspunsuri

10/18/2021
Ro Penfold

În nici un caz!

De fapt, nu bărbieresc nimic.

Prefer iubitorii care sunt, de asemenea, păroși, dar recunosc că nu dau un fior mic din senzația de atingere, degustare și adulmecare peste toate labiile majore frumos chel. Niciodată nu o să las asta! Glumesti?! lol La fel și cu gropile și picioarele ras, îmi place să-mi bălăcesc peste tot. *suspin*

Dar nu mă voi rade. Motive?

  1. Am lucruri mai bune de făcut cu timpul meu.
  2. Timpul meu este prețios pentru mine.
  3. De ce mi-aș pierde timpul prețios făcând ceva complet inutil?
  4. Idem cu machiaj.
  5. Idem cu coafuri. Păstrați-l scurt, prosopul uscat, pieptene rapide, gata.

Și sincer, serios, îmi place părul corpului. Pentru mine și pentru alte femei. Întotdeauna am găsit-o intens erotică.

O mătușă din copilăria mea era o hippie de bună-credință și era la fel de hirsută ca și mine acum. Îmi amintesc de multe ori că stăteam pe podea între picioarele ei - în sufragerie, în bucătărie, pe verandă, în spatele piscinei pentru copii - și doar îmi frecam mâinile în sus și în jos pe tibiile și vițelii ei păroși ușor și vârfurile din picioarele ei, absolut mirată de aspectul și simțul.

M-aș duce la fel și mamei mele, care își radea mereu picioarele și era foarte netedă și diferită. M-aș întoarce înainte și înapoi, absorbit de ea. Îmi amintesc că râdeau de asta. Aș ignora jucăriile, prietenii, sora mea - și orice altceva când eram cu adevărat mică - dacă aș avea ocazia să mă joc și să compar picioarele mătușii mele cu ale mamei, aș face-o mereu.

Știau ce scoteau în mine, când abia ieșeam din scutece? Nu am nici o idee. Încă râd despre asta și mă tachină când suntem la întâlniri de familie.

Ginsberg Nowley
În primul rând, permiteți-mi cu amabilitate să nu fiu de acord cu afirmația dvs., părul indian este atât de rău. Părul rău se poate întâmpla oricui, indiferent de naționalitate sau etnie. În al doilea rând, după cei cinci ani de ședere în străinătate, constat că părul indian tinde să fie apreciat în cărți și în viața reală. Frizz poate fi controlat de uleiurile de păr, pe asta m-am bazat de aproxi...

Lasă o recenzie