Am paisprezece ani și sunt la liceu. Am o față în formă de inimă cu păr gros și vreau o tăietură de pixie ca cea a lui Audrey Hepburn. Oare oamenii mă vor intimida și ar trebui să mă duc la asta?

Răspunsuri

10/18/2021
Nealon

Iată realitatea, oricum arătați, oricum vă gândiți pozitiv la viață. Oamenii te vor intimida întotdeauna mai ales atunci când arăți un potențial mai mare decât al lor. Pentru a vă oferi o verificare a realității, aveam 25 de ani și am primit un loc de muncă de la o companie cunoscută aici, în țara mea. Am făcut în mod intenționat o glumă despre situația actuală a colegului meu și a mea și a doua zi, am fost evitată și „tratată în tăcere” de alte persoane la locul de muncă a doua zi. Redus la vârsta de 28 de ani, am refuzat să fac munca suplimentară pentru că plec puțin departe și traficul este abisiv la locație. Apoi, următorul lucru pe care îl știi, oamenii vor spune lucruri negative la spate. Chiar și acum, la vârsta mea de 30 de ani, sunt încă hărțuită, la munca mea actuală, unde este dominată de femei (și nu, nu sunt de natură misogină). Îmi dau instrucțiuni destul de confuze și, dacă faci ceva, va fi negativ pentru celălalt. Am decis să mă rostogolesc cu ceea ce credeam că este exact atunci a venit august anul acesta, totul a scăzut în spirală. M-am simțit izolat de echipă și am auzit că aceste femei, proprii coechipieri îmi înjunghiau spatele.

Vedeți, nu este în modul în care arătați când sunteți agresat. Nu contează. Oamenii sunt drepți în sus cu ** găuri și scuturi. Sfatul meu, tu te faci, fă tot posibilul în ceea ce faci. Fii bun fără a întreba sau aștepta ceva în schimb. Totuși, nu uitați să vă ridicați în picioare și să învățați când să trasați linia. Oamenii potriviți te vor găsi, nu-ți face griji că nu ești singur.

Lacombe Blacketer
Câteva coafuri uimitoare și atractive pentru femei Bucle libere ORICE tip vă va spune că femeile cu părul creț arată uimitoare și unice. Majoritatea acestor femei dau o atmosferă sexy și le este mai ușor să atragă atenția unui bărbat. La urma urmei, buclele sunt moi și foarte tentante la atingere. *A face cu ochiul* Valuri măturate laterale Valurile măturate laterale nu degajă doar o atmosferă pl...

Lasă o recenzie