Care sunt avantajele și dezavantajele utilizării unui tunsor față de utilizarea foarfecelor pentru tuns?

Răspunsuri

10/18/2021
Melvin Klockars

Avantajele utilizării unei tăietoare pentru tuns sunt multe. O tunsoare perfectă în lungime poate fi realizată atunci când măsurătorile sunt fie de piele, fie de un "0" până la un centimetru. Viteza este un pro excelent pentru utilizarea tăietoarelor. Un lanț național de păr se bazează pe 85% din tunsorile sale pe tuns și se așteaptă să fie o medie de 13-17 minute.

Tăietorii sunt o binecuvântare pentru utilizarea tăieturilor de tip barbier. Un alt pro pentru utilizarea taietoarelor este că poate aspru părul, oferindu-i mai mult corp. Deoarece tăietorul face o tăietură mai dreaptă, face ca părul să fie mai rigid. Acest lucru va permite părului să se întindă în afară, în loc de jos.

Avantajele utilizării foarfecelor este că obțin un aspect mai personalizat și mai moale decât tăietoarele. Puteți ajunge cu adevărat în păr, țesut, tăiat, tăiat în vârf, folosind foarfece.

Ro Penfold
În nici un caz! De fapt, nu bărbieresc nimic. Prefer iubitorii care sunt, de asemenea, păroși, dar recunosc că nu dau un fior mic din senzația de atingere, degustare și adulmecare peste toate labiile majore frumos chel. Niciodată nu o să las asta! Glumesti?! lol La fel și cu gropile și picioarele ras, îmi place să-mi bălăcesc peste tot. *suspin* Dar nu mă voi rade. Motive? Am lucruri mai bune de f...

Lasă o recenzie