Cum să solicitați o coafură „quiff” de la un frizer

Răspunsuri

10/18/2021
Rosenkranz Cheam

Este într-adevăr adevărat că fotografiile vorbesc 1,000 de cuvinte.

În loc să încercați să explicați o coafură „quiff” unui frizer sau coafor, faceți fotografii. Folosiți cele mai mari fotografii pe care le găsiți, care arată quiff-ul pe care îl doriți din față, din lateral și din spate.

Dacă îi puteți arăta frizerului o fotografie suficient de mare pentru ca ei să vadă tunsoarea în detaliu, le va fi mult mai ușor să duplice stilul pentru dvs.

Rețineți că, dacă textura părului dvs. nu este compatibilă cu un quiff, un frizer bun vă va anunța că părul dvs. se potrivește cu acel tip de tăiere.

Cu toate acestea, dacă părul tău ar putea să nu funcționeze într-un quiff, întreabă-l pe frizer ce ar putea susține părul tău, care ar fi similar cu aspectul pe care ți-l dorești.

Deși unii oameni spun că trebuie să știți numele tunsorii, în realitate, fotografiile mari care arată tăierea în detaliu de la 360 de grade sunt cele mai bune.

Multă baftă.

Pellet
Nu am avut niciodată o pisică îngrijită sau să nu fie nevoie de niciun fel de procedură. Altele decât acestea fiind sterilizate / castrate. Cei mai mulți au fost adoptați din adăpost, deci, după ce i-au fost efectuate înainte de a le duce acasă. Recent, a existat un pisoi (la adăpostul unde fac voluntariat) care avea cancer de piele și i s-a îndepărtat o parte din blană pe spate. Din fericire, a f...

Lasă o recenzie