Nu am o linie maxilară puternică și acum mă simt urât după o tunsoare, ce pot face?

Răspunsuri

10/18/2021
Maidy

Deci, uh, zici că ești urât și nu voi argumenta ideea cu tine.

Ai dreptul să te autoidentifici, crezi că ești urât, așa că în ceea ce mă privește, ești urât.

S-a întâmplat.

Cum poți accepta acest lucru? Ei bine, menționați o tunsoare recentă, ceea ce mă face să cred că ați fost bine să fiți Phantom of the Opera înainte, când ați avut o tunsoare cu care erați confortabil. Te-ai simțit urât atunci? De ce crezi că Phantom a purtat masca?

Gândește-te repede: a fost mai mult pentru el decât pentru public; avea nevoie de mască pentru a se simți confortabil cu trăsăturile sale. Nu era mai puțin hidos, el eroare mai puțin hidoasă.

Deci, de ce te simți urât și de ce crezi că tunsoarea contează? Am probleme să-mi imaginez o altă tunsoare decât un diavol care distrage atenția de la o bărbie slabă și chiar și atunci, ceea ce vorbești acum se numește ascunderea în spatele părului tău ...

Toate acestea indică probleme de stimă de sine, să te simți inconfortabil cu tine însuți.

Așa că vrei să te simți confortabil cu tine însuți. Nu cu aspectul tău, cu tine însuți. Dețineți bărbia slabă ca Harlan Williams; poartă tunsoarea aceea de parcă ar fi singura pe care o ai. Întrucât este, ar trebui să fie simplu, deși nu neapărat ușor.

Ai ceva mai interesant decât bărbia ta. Dacă nu aveți așa ceva, dezvoltați-l. Ești o persoană interesantă? Sau ești tipul acela al cărui aspect îi vorbește?

Iată o anecdotă, pentru că în ultimul timp am bătut până la moarte linia obișnuită de închidere:

Sunt incredibil de zadarnic.

Ca, uneori, când frumoasa mea Minerva cade, mă uit prin telefonul ei la fotografii măgulitoare cu care să mi le trimit. Nu a fost acesta cel mai deșart lucru pe care l-ai auzit vreodată?

Chiar dacă ai putea atârna un felinar de pe maxilarul ăsta, oamenii m-au numit urât. La naiba, există un fir undeva pe internet care mă numește cel mai amăgit om din toate timpurile pentru că mi-a spus că mă simt drăguț. Acel nas era perfect drept până când l-am aplecat peste pumnul cuiva și după aceea m-am simțit destul de conștient de sine, până când am l-a frecat de clitorisul unei femei ciudate și mi-a venit în față din cauza asta.

Oamenii care vă cunosc au învățat să privească dincolo de fața voastră, în bine sau în rău, acesta este prețul cunoașterii persoanelor reale, iar oamenii care merită să fie cunoscuți vor face asta indiferent, așa că ar fi bine să aveți ceva acolo când o fac.

Ce moment mai bun pentru ao dezvolta decât acum, înainte ca roțile de antrenament să crească din nou?

PS

Am petrecut 14 ani într-o școală privată și știu exact cum este să te simți rahat după o tunsoare teribilă; Îndrăznesc să spun că am avut acel sentiment pe o bază bilunară.

Știi care a fost eliminarea? Părul scurt necesită încredere și, dacă nu aveți niciunul, bine, falsificați-l până când îl faceți, onor.

Norocul îi favorizează pe cei curajoși!

Murage
Învelișul subțire al gâtului înainte de pelerină se numește benzi sanek. Sarcina pentru aceștia este de a preveni, amintiți-vă că utilizați aceeași pelerină cu alte persoane. Primul lucru pe care îl înveți în școala / colegiul de frizerie este să fii sanitar și, prin atașarea benzii subțiri a gâtului, previi iritarea gâtului, pecingine, fluidele corporale (transpirați abundent) și ciudă, fără sâng...

Lasă o recenzie