Care sunt cele mai bune tunsoare pentru bărbați tineri?

Răspunsuri

10/18/2021
Priestley Hindson

Combinarea și stilul tradițional scurt, cum ar fi conicitate și decolorare pentru bază și opțional pentru partea superioară, de obicei combinate sau pur și simplu cele preferate.

Iată câteva imagini cu tăieturi pe care le simt în tendințe de pe pagina mea de instagram: chrisfadez

Imaginea de mai sus este o combinație între un combover și pompadour foarte solicitat.

Imaginea de mai sus este un fawxhawk cu un design freestyle. Aceasta este și o tunsoare foarte solicitată.

Imaginea de mai sus are un aspect scurt și dezordonat în partea de sus și conic în lateral. (Cerere obișnuită) foarte des oamenii cer barbă se estompeze așa cum se arată. Acest lucru este bine cunoscut pentru un serviciu complet și un stil mai scurt.

(Ne pare rău, este captura de ecran) Cel mai sigur este căderea este combinarea. Această tunsoare poate fi făcută cu un conic cum este afișat mai sus sau cu o decolorare. Tu ai ales. Dar da, acest lucru pare a fi cel mai bun din lista de tendințe.

Vitkun Chanez
Pentru a obține valuri mai adânci și mai vizibile, trebuie să parcurgeți procesul de „lup”, ceea ce înseamnă practic că vă lăsați părul să crească pentru o anumită perioadă de timp, în timp ce vă periați și îngrijiți în mod constant, perioada lupului depinde de modul în care ați dori valuri să fie. Pentru un păr cu creștere rapidă, vă recomandăm lupul timp de aproximativ 3-5 săptămâni înainte de a...

Lasă o recenzie