Ce sunt coafurile pentru o față circulară dolofană cu o frunte mare? Vreau să arăt drăguț, dar sunt urât. Poate ca o atmosferă bisexuală, dacă asta are sens.

Răspunsuri

10/18/2021
Haroun Profetto

Dacă vedeți un stil de păr care vă place pe cineva, întrebați-l politicos „unde v-ați tuns și cine a făcut-o”. Locul de muncă al soților mei a necesitat mutări la fiecare trei ani și am aflat repede că găsirea unui stilist bun este la fel de importantă ca și găsirea unui bun dentist, pediatru și magazin alimentar.

Un stilist bun va ști de care croială aveți nevoie pentru îmbunătățirea optimă a celor mai bune caracteristici. Du-te ușor pentru tine și aspectul tău. Cei mai mulți oameni au mai mult grijă de un zâmbet fericit decât să arate bine. Dar un stilist grozav poate face pe oricine să arate mai bine. Nu există nimic ca o tunsoare bună care să vă ofere încredere. Mult noroc.

Dugald
De multe ori nu există un răspuns corect la astfel de întrebări. Dacă spui da, s-ar putea să fii acuzat că crezi că arată ca o porcărie. Dacă spui nu, probabil că se va dovedi că plănuia să se tundă și va fi supărată în legătură cu dezacordul tău și va fi tunsă în ciuda a ceea ce crezi. Dacă evitați să răspundeți la întrebare, o ignorați. De multe ori nu există un răspuns corect la ORICE întrebare...

Lasă o recenzie