S-au tuns vreodată vreo femeie corană la o frizerie bărbătească? Cum a fost acea experiență?Artboard

Răspunsuri

10/18/2021
Ula

Până la 17 ani m-am tuns la frizeria la care a mers și tatăl meu.

Când eram foarte tânăr și, în mod corespunzător, micuț, ei mă obișnuiau să mă sprijin pe scaun, punând o pernă mare și lungă de scaun peste cele două cotiere și apoi să-mi tund părul.

Nu pot vorbi pentru persoanele care locuiesc în afara Indiei în această chestiune - deoarece nu am avut niciodată o tunsoare la un frizer în afara Indiei - dar frizerii indieni oferă cel mai puternic și mai puternic masaj al capului după tuns.

Când eram la b-school, una dintre femeile noastre senioare a fost considerată mai uimitoare din cauza stilului ei de păr (printre alte motive). Apoi bărbații au aflat că și-a tuns părul în aceeași colibă ​​din spatele campusului în care au mers mulți bărbați. Toate pentru o sumă princiară de Rs 4 (acesta este începutul anilor 1990). Nu mai pot vorbi din nou pentru alții, dar în ochii mei a crescut coeficientul ei rece.

Acum merg la un salon minunat din Londra, dar întrebarea politicoasă de la junior spălându-vă părul înainte de tunsoare "doriți un masaj al scalpului?" nu oferă nimic apropiat de acea experiență de masaj a capului.

O voi face din nou într-o clipă. Există un frizer de modă veche pe strada mea principală (singurul antreprenor de sex masculin de pe strada mea principală de altfel). Ar trebui să intru și să întreb.

Winchell
Este imposibil să știi ce cred oamenii. Cu toate acestea, un platou este un stil masculin. Cu laturile apropiate și formele unghiulare arată ca o croială purtată de bărbați. Cred că singurul lucru pe care l-aș spune este că o femeie care poartă un platou nu ar trebui să fie surprinsă atunci când oamenii presupun că este mai masculină decât majoritatea femeilor. ...

Lasă o recenzie