Fargo Sezonul 2 Episodul 8 (Loplop): De ce a cerut Hanzee o tunsoare?

Răspunsuri

10/18/2021
Gable Goding

SPOILER ALERT!

În conformitate cu IndieWire, este pentru că Hanzee era gata să moară:

Într-una dintre cele mai (dacă nu theeeee cele mai multe) scene nervoase din istoria seriei, Ohanzee i-a cerut lui Peggy să-i dea o tunsoare „profesională”. Acum, practic vorbind, trebuia să știe că este vânat și schimbarea părului - citiți: făcându-l să pară mai puțin nativ american - îl va ajuta să se ascundă de autorități.

Dar a fost ceva în felul în care a cerut tunsoarea care m-a făcut să cred că Ohanzee era gata să moară. Forțați în serviciu pentru o țară care nici măcar nu-l dorește (și apoi făcut să acționeze ca un șobolan de laborator, explorând tunelurile prinse în capcană și fortificate de Vietcong), am cunoscut-o mai bine pe Ohanzee în acest episod decât în ​​oricare dintre șapte anterioare. El a vrut doar să fie tratat cu respectul colegilor săi soldați și al semenilor săi, iar setul său special de abilități i-a permis să se răzbune pe cei care l-au nedreptățit. Acestea fiind spuse, el nu părea să obțină multă satisfacție din uciderea barmanului rasist și a patronilor săi.

Ceea ce, din nou, mă face să cred că și-a pus soarta în mâinile letale ale lui Peggy. Combinați ceea ce s-a întâmplat la bar cu ideea că Ohanzee ar fi putut avea pe cineva să-și tundă părul (sau să-l facă singur), mai degrabă decât să lase o femeie care și-a răpit șeful, l-a înjunghiat în mod repetat în piept și apoi încă o dată în picior. mânui o foarfecă chiar lângă gâtul lui. Poate că Ohanzee s-a săturat pur și simplu de această lume, gata să accepte orice soartă au fost dispuși să-i dea acești diavoli albi - chiar și după ce i-a „salvat”.

Vanzant Tyree
2. Bob contondent de o lungime, cu sau fără breton gros. Un bob sau lob bombat șic este una dintre cele mai bune, cele mai strategice tunsori pentru cei cu păr subțire sau fin. Dar, din nou, aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește lungimea, iar Maldonado recomandă o tăietură elegantă, dreaptă, care să lovească bărbia, gâtul sau chiar clavicula. Cea mai bună lungime pentru părul fin este...

Lasă o recenzie