De ce sunt tăieturile de castron atât de populare în rândul bărbaților asiatici?

Răspunsuri

10/18/2021
Vassar Yonke

De obicei, se întâmplă doar în Coreea de Sud și Japonia. În alte țări asiatice, bărbații preferă să li se taie părul scurt sau țepos, ca americanii, mai degrabă decât să taie vasul. Unii japonezi și chinezi pot face același lucru și din cauza influenței pop coreene. În general, mai mulți oameni, mai ales când îmbătrânesc, tind să facă aceeași comandă rapidă.

Bărbaților coreeni și japonezi le plac tăieturile de castron pot rezulta din „cultura blândă” sau chiar așa-numita „cultură Kawaii” din Japonia. A fi Kawaii a fost considerat foarte pozitiv în Japonia și în multe alte țări din Asia de Est, iar femeilor din aceste regiuni le place această caracteristică. Bărbații cu o oarecare simpatie sunt atrăgători pentru femei și, astfel, cresc șansa de a avea întâlniri. Așadar, spre deosebire de masculinitatea, în general, mai populară a bărbaților din lume, bărbații asiatici mănâncă au o altă opțiune: să fie drăguți. Pentru a obține acea impresie, nu numai că aveți tăiat un bol, ci și utilizați cosmetice sau măști faciale pentru a face pielea să arate mai strălucitoare și mai albă. în Coreea, machiajul pentru bărbați este foarte încurajat și promovat. Bărbații sunt sfătuiți să se machieze sau chiar să facă operații de înfrumusețare pentru a arăta mai perfect, mai tineri sau mai „drăguți”.

Mai multe de citit: Cum își păstrează bărbații coreeni pielea și machiajul la îndemână

Este oarecum batjocorit de mulți occidentali spunând că este prea feminin. Personal sunt de acord cu asta.

Un lucru care este mai interesant: în cultura bărbaților homosexuali din Asia de Est, cultura blândeții pentru bărbații menționați mai sus nu este complet în favoarea. Bărbatul gay cu aceste caracteristici este privit și ca un famiit și va fi privit de sus. De obicei, fac aspectul masculin și se antrenează mult pentru a arăta mai musculos. Așadar, se spune că, dacă vezi un japonez pe stradă, cu părul scurt, mustața și barba grele, pielea bronzată, corpul îmbrăcat și purtând pantaloni scurți și papuci, el trebuie să fie gay; iar dacă un bărbat cu părul lung, ceva machiat, îmbrăcat cu blugi strâmți și încălțăminte din piele elegantă, este complet drept.

Poate ați putea spune că Asia este înaintea tendinței fără gen!

Etti
Folosiți cea mai lungă gardă, de obicei, un # 3 sau un # 4 pe părțile laterale de la linia părului până la dreapta unde se rotunde capul, apoi utilizați un # 2 sau # 3 până la aproximativ jumătatea drumului de la linia părului până la mijlocul lateral cu o mișcare exterioară, apoi un # 1 sau un # 2 aproximativ la jumătatea distanței până la jumătatea distanței de protecție anterioară, apoi, dacă d...

Lasă o recenzie