Costumul Anarkali sau saree se potrivește cuiva care are tuns băiat?

Răspunsuri

10/18/2021
Ranique Huyghe

O tăietură pixie sau un chignon deasupra capului are aproape același impact asupra formei feței. Și chignonii sunt obișnuiți cu ținuta indiană. Bănuiesc că îngrijorarea ta este legată de ținutele elaborate, fluide, care nu se potrivesc cu coafura.

Un saree poate fi drapat într-un mod structurat, cu pallu fixat în poziție și, prin urmare, arată bine cu orice stil de păr.

Anarkalis vin în diferite stiluri - unele lungime de podea care arată ca o rochie de seară, iar altele cu tăieturi mai drepte, cu câteva kalis. Alegeți un costum anarkali cu o atingere indo-occidentală, evitați agățarea dupattelor și purtați-vă bine machiajul. Fața ta va fi mai degrabă centrul atenției decât părul. Dacă totuși sunteți îngrijorat, purtați o agrafă pentru păr sau un accesoriu de păr pentru a arăta feminin.

Puteți căuta inspirație din aceste înfățișări. Urmăriți cum a fost folosit un bindi discret și cercei pentru a completa aspectul, deși depinde de forma feței.

Aubigny Aultz
Tunsul decolorat este o coafură la modă, cea mai populară printre băieți și bărbați tineri. Acest tip de stil are în principiu părul gros și gros în mijlocul capului și părul în scădere accentuată pe măsură ce cobori. Arată foarte la modă și decent în același timp. Deși unele coafuri decolorate arată ca frizerul a depășit-o, însă majoritatea acestor stiluri arată cu adevărat magnifice. Procesul d...

Lasă o recenzie