Care este trucul pentru a obține cea mai bună tunsoare posibilă într-un loc precum Great Clips sau Supercuts?

Răspunsuri

10/18/2021
Ngo Schautz

Comunicând, înseamnă ceea ce spui. Cel mai bun mod de a vă tunde într-un loc precum Great Clips sau Super Cuts este să oferiți încredere tăietorului și să vă gestionați așteptările. Spuneți tăietorului dvs. ce faceți pentru a trăi sau care sunt așteptările angajatorilor dvs. despre tunsoarea dvs. Spune-i ce-ți place la părul tău și ce-ți place la părul tău; de exemplu, îmi place ca gâtul să fie curat sau de obicei port gel și îl pieptăn spre stânga.

Supercuts are un program de antrenament riguros, așa că nu simți că trebuie să-ți gestionezi dispozitivul de tăiat, să-i dai limite și să permiți acestuia să-ți dea părerea. Cel mai important lucru este să comunici în timpul consultării, să-ți exprimi limitele și să știi ce este un centimetru.

Zeiger Vanaken
M-a deranjat mereu că majoritatea oamenilor cred că Emma Watson este prea drăguță pentru a fi o Hermione adecvată. Singura descriere reală pe care o primește cititorul despre apariția Hermionei este în primul an în care este descrisă ca având părul stufos și dinții mari din față. Din acest moment și până în cartea a patra, nu există nicio mențiune reală despre apariția lui Hermione sau o schimbare...

Lasă o recenzie