Ce produse pentru păr folosește Billie Joe Armstrong?

Răspunsuri

10/18/2021
Lisa Maytubby

Într-un interviu acordat CNN în 2002, Billie a spus că își folosește propria spermă ca gel de păr. Declarația sa va fi apoi susținută de Franz Kafka (roadie-ul trupei) în scurta lor colaborare documentară Greenday cu MTV în 2005, când Kafka arăta o sticlă de chestie albă, care seamănă cu o consistență cum. Kafka explică că sperma nu este 100% a venit de la Billie însuși. A fost muls voluntar de la alți doi sau trei roadies înainte de a fi amestecat cu o făină pentru a păstra sperma proaspătă.

Deci, pentru a-ți răspunde la întrebare, Billie a folosit un gel de spumă / făină de casă pentru a-și menține părul proaspăt. Știu că vă poate părea surprinzător, dar aceasta este o afacere reală.

Ngo Schautz
Comunicând, înseamnă ceea ce spui. Cel mai bun mod de a vă tunde într-un loc precum Great Clips sau Super Cuts este să oferiți încredere tăietorului și să vă gestionați așteptările. Spuneți tăietorului dvs. ce faceți pentru a trăi sau care sunt așteptările angajatorilor dvs. despre tunsoarea dvs. Spune-i ce-ți place la părul tău și ce-ți place la părul tău; de exemplu, îmi place ca gâtul să fie cu...

Lasă o recenzie