Ce este un băiat și de unde provine termenul?

Răspunsuri

10/18/2021
Lacombe Greenfeld

Fuckboys, haha ​​...

Va trebui să te închipui din nou la liceu.

Amintiți-vă că „structura socială” a liceului pe care o iubim cu toții și gândiți-vă la acel tâmpit bogat și arogant care a făcut tot ce a putut pentru a „obține toate fetele”. E un băiat.

Gândiți-vă la copilul care purta întotdeauna anumite mărci la modă pentru a-și arăta averea. E un băiat.

Gândiți-vă la acel copil care a alcătuit povești exagerate despre droguri, relații sexuale etc. pentru a se face „cool”, dar a fost „băiatul mamei” imediat ce a ajuns acasă. E un băiat.

Nu știu de cât timp există acest personaj, dar sunt sigur că l-am întâlnit cu toții undeva în viața noastră. Puteți să-l recunoașteți printr-o etichetă diferită în funcție de locul în care locuiți și când ați mers la școală, dar toți urmează aceleași idealuri de bază: promiscu, sacadat și arogant. Adesea ca un bătăuș, dar fără niciun fel de motiv psihologic profund, sau doar un simplu show-off vechi, care uneori va acționa prost pentru un efect suplimentar.

Acum, cu privire la originea termenului, nu sunt foarte sigur de unde a venit. Bănuiesc că cineva a încercat doar să găsească un alt mod de a spune geantă de spălat, scârțâit, mizerabil etc. și să evite să folosească un termen care nu era „acum 6 luni”. Generației mele (inclusiv eu: /) îi place să amestece cuvinte de blestem aleatoriu (ex., Bitchass, hoeass, lookin ass, [orice sincer]] -ass) când sunt nebuni; uneori se lipesc.

Termenul a devenit, de asemenea, foarte popular în hip hop. Aleargă bijuteriile, un minunat duo contemporan de hip hop, sunt adesea cunoscuți pentru a-i chema pe fuckboys prin versurile lor over-the-top:

„Așa că dracu, băieți, pentru totdeauna, sper că am spus-o politicos / Și cam asta este psihicul lui Jaime și Mikey” - Killer Mike (din Run the Jewels)

În hip hop-ul modern, un băiat este mai degrabă un tip enervant, arogant, care arată mult mai mult decât ar trebui să fie.

Sperăm, de obicei, că vor putea să iasă din ea destul de curând ...

… Și uneori nu.

Notă: Nu încerc să ilustrez o imagine fizică sau un stereotip de „fuckboy”, este vorba mai mult de personaj, moda urmează de obicei exemplul. Cunosc mulți oameni cărora le place să se îmbrace scump cu branduri de ultimă generație și sunt oameni minunați.

Lisa Maytubby
Într-un interviu acordat CNN în 2002, Billie a spus că își folosește propria spermă ca gel de păr. Declarația sa va fi apoi susținută de Franz Kafka (roadie-ul trupei) în scurta lor colaborare documentară Greenday cu MTV în 2005, când Kafka arăta o sticlă de chestie albă, care seamănă cu o consistență cum. Kafka explică că sperma nu este 100% a venit de la Billie însuși. A fost muls voluntar de la...

Lasă o recenzie