Fiica mea de 10 ani își dorește părul până la talie, dar vreau ca ea să aibă păr lung până la urechi. Ce ar trebuii să fac?

Răspunsuri

10/18/2021
Akel

10 ani este o vârstă perfectă pentru a-i permite fiicei tale să înceapă să decidă cum își dorește părul. Presupun aici că începe cu părul scurt aici și vă pot spune din experiență că va dura 5-8 ani să-și crească părul până la talie, dacă este la urechile ei chiar acum. Dacă este deja lung și aproape lungimea taliei și o insiști ​​/ forțezi să-i tundă tot părul, ea nu te va ierta niciodată și va fi supărată pentru o perioadă foarte lungă de timp. Evită doar drama și lasă-o să poarte părul cum vrea, în marea schemă a lucrurilor, nu este o bătălie importantă pentru a câștiga.

Lacombe Greenfeld
Fuckboys, haha ​​... Va trebui să te închipui din nou la liceu. Amintiți-vă că „structura socială” a liceului pe care o iubim cu toții și gândiți-vă la acel tâmpit bogat și arogant care a făcut tot ce a putut pentru a „obține toate fetele”. E un băiat. Gândiți-vă la copilul care purta întotdeauna anumite mărci la modă pentru a-și arăta averea. E un băiat. Gândiți-vă la acel copil care a alcătuit p...

Lasă o recenzie