Este obligatorie tunsoarea în marina comercială?

Răspunsuri

10/18/2021
Chlo Pates

Permiteți-mi să răspund la această întrebare, deoarece sunt în prezent la rangul de inginer șef în marina comercială și am 22 de ani de experiență în domeniul marinei comerciale.

Notă: - Eu Navig în calitate de inginer șef pe transportor de containere ultra mare, cu motoare convenționale și electronice.

Deci, să începem răspunsul. În timpul perioadei de antrenament, institutul dvs. vă va insista cu siguranță să vă radeți bărbața în fiecare zi și va trebui să vă păstrați părul scurt, cel mai probabil tăierea militară (sau tăierea echipajului).

Pe de altă parte, când sunteți la bordul navei, nu este necesar să vă păstrați părul scurt și să vă radeți barba, deși este întotdeauna recomandabil să vă păstrați părul și barba astfel încât să arate formal.

Personal, nu-mi voi deranja niciodată bărbații dacă nu își păstrează părul sau barba scurtă până și dacă nu devin un obstacol în timp ce îndeplinesc sarcinile care le-au fost atribuite.

Salutari,

CE Ajay Kumar Tripathi.

Daffie Costas
Așteptări și pregătire. Când vă tundeți, stilistul ar trebui să vă tragă de păr într-un mod care ar putea provoca durere în orice alt scenariu. Așteptați acest lucru, iar stilistul vă pregătește scalpul pentru stimulare la chiuvetă. Este un mediu grijuliu, nu o „SURPRIZĂ! VREAU SĂ TE RĂNESC ”mediul înconjurător. Psihologia face diferența. Cu excepția cazului în care sunteți psihopat (și există o m...

Lasă o recenzie