Scoala de coafura

Academia de styling – Scoala de coafura

“PROFESII HELEN”

Academia de styling PROFESII HELEN, functioneaza din anul 2007 si are ca obiect de activitate pregatirea in meseria de coafor – stilist, a tuturor celor interesati de aceasta profesie, indiferent de varsta. Este acreditata de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse – CNFPA.

articole_imagini_1902

Cursurile sunt organizate in doua perioade: toamna – iarna si primavara – vara.

Atentie, cursul va incepe in data de 17 martie 2014!
cursanti1
Cursul dureaza aproximativ 5 luni.

Cursurile se organizeaza zilnic, de luni pana sambata, intre orele 09.00 -13.00. Sunt respectate sarbatorile legale si cele religioase.

 • Cursul contine atat lectii teoretice cat si workshop. Pentru cursurile teoretice se foloseste programa analitica, intocmita pe baza sumarului manualului “Tainele Coafurii”, autor, presedinta acestei academii, doamna Elena Oseaca.
 • Precizam ca fiecare elev al academiei, beneficiaza de un manual gratuit care ramane in posesia sa si dupa absolvire.
 • De asemeni beneficiaza si de celelalte materiale didactice, editate de catre academie, cum ar fi: DVD-uri cu tehnici de tunsoare si culoare si alte carti ce urmeaza a fi publicate, materiale semnate de autor, doamna Elena Oseaca.
 • Pentru workshop se foloseste sala special amenajata a scolii. Materialele folosite sunt asigurate gratuit (vopsele, produse de styling, sampoane, tratamente, etc.) pentru fiecare cursant in parte de catre academie.

In ceea ce privesc executiile practice, sunt folosite pupete cu dimensiuni de par diferite, iar in stadiul final al cursului se va lucra si pe modele vii.

back-to-school1

ACTELE NECESARE PENTRU INSCRIERE SUNT:

- Cartea de identitate
- Certificat de nastere, de casatorie (dupa caz)
- Certificat medical
- Certificat de studii (minimum 8 clase)
- Taxa de inscriere: 300,00 euro (30% din taxa) sau contravaloarea in lei la cursul zilei BNR.

cursanti2

 • Inscrierile se fac cu 30 zile inaintea inceperii fiecarui curs, din cele doua etape, toamna – iarna si primavara – vara.
 • Costul integral al unui curs este de 1000,00 euro, sau contravaloarea acestei sume in lei la cursul zilei, BNR.
 • Odata cu absolvirea cursului, se elibereaza o diploma de catre CNFPA, din cadrul Ministerului Muncii si Egalitatii de Sanse, valabila pe intreg teritoriul Uniunii Europene.De asemeni, conducerea academiei HELEN PROFESII, garanteaza fiecarui cursant absolvent al acestei scoli, o pregatire care ii va permite angajarea imediata, la orice unitate de infrumusetare din tara sau strainatate, care are un loc disponibil.CURSURI DE SPECIALIZARE. Academia de styling HELEN PROFESII, organizeaza si cursuri de specializare, pe trei nivele de pregatire, mod de lucru workshop.

Traineri Profesii Helen:

1.Elena OseacaDSC_0183

Top hairstylist

Membru Intercoiffure Mondial

Art Director Goldwell Romania

Autorul manualului “Tainele Coafurii”

Director Helen Studio Salon & Academia de styling Profesii Helen

Elena Oseaca este top hairstylist si art director bine cunoscut, cu o experienta de peste 30 ani si cu numeroase premii nationale si internationale.

Premiul “Personalitatea anului in Styling”  Paris 2009

Premiul 1 – concursul International Bucuresti 1996

Premiul 2 – concursul Eleganta sifrumusetea 1996

Premiul 2 – Festival martisor Bucuresti 1996

Premiul 1 – Tehnica si originalitate Bucuresti 1996

Premiul 2 –  pentru cel mai bun Show, Sofia 1997

A organizat festivalul ,, Helen ’99 “ la Cluj-Napoca la care a participat JEAN PIERRE CAZEAUX campion mondial, membru INTERCOIFFURE FRANTA 1999

Premiul pentru originalitate si spectacol creativ, Bucuresti 2000

A obtinut, de asemeni nenumarate premii si medalii pentru tunsori originale si culoare, a fost membra in jurii, la nenumarate concursuri din afara: Sofia, Chisinau, a lansat nenumarate trenduri originale in coafura si tunsori la Sofia iar in tara in majoritatea oraselor mari, precum si in revistele de specialitate intre anii 2001 – 2006.

Organizeaza mai multe show-uri in tara (show Liza Panait, Catalin Botezatu, Doina Levintza si Elena Baso) si in strainatate: “Frumoasa si bestia” si “Pisicile Aristocrate” (Sofia) si “Cocktail of Arts” (Paris). Intre anii 2000 si 2004 participa cu echipa Intercoiffure la numeroase actiuni interne si internationale. Realizari de coafuri pentru spectacole de teatru, televiziune, film de lung metraj.

A participat la nenumarate seminarii si specializari in Grecia, Italia, Anglia, Bulgaria, Austria, Cehia, Slovacia si Germania.

2.Carmen Dobrescucarmendobrescu

Hairstylist

Trainer Artego

Absolventa a facultatii de chimie Bucuresti, cu o experienta  in domeniu de 12 ani cu participari la majoritatea evenimentelor organizate despre coafura din tara si strainatate.

Realizari de coafuri pentru videoclipuri, prezentari fashion si pentru televiziune.

Obtinerea atestatului de trainer Artego in cadrul academiei Artego Roma (2008).

Sustinere de seminarii in toate orasele principale ale tarii impreuna cu Salon Pro.

Participare bianuala la “ Train the trainers” Roma pentru aflarea noilor trenduri.

ACADEMIA DE STUDII ” PROFESII HELEN”

ORGANIZEAZA URMATOARELE CURSURI DE SPECIALIZARE:

 • DENUMIRE CURS

  PRET(EURO)

  PERIOADA
  Schimbare de look (tehnica de tusoare si culoare) 130 €
  200 €
  2 zile
  4 zile
  Cocuri mireasa si ocazie (nunti, receptii, festivitati, alte evenimente) 100 €
  150 €
  2 zile
  4 zile
  Coafuri fantezie 130 €
  200 €
  2 zile
  4 zile
  Ondule realizate dupa bigudat sau ondule obtinute cu peria si fohnul 150 €
  250 €
  2 zile
  4 zile
  Culoare 100 €
  150 €
  2 zile
  4 zile
  Tunsoare clasica –  model adus de stilist(15 tipuri de tunsori) 100 €
  150 €
  2 zile
  4 zile
  Trend de tunsoare si culoare – model adus de stilist 150 €
  200 €
  2 zile
  4 zile
  *Pentru persoanele care nu au posibilitatea de a aduce un model sau doresc sa lucreze pe pupeta (cursuri: tehnici tunsoare si/sau culoare).
  Pupeta par scurt 100 lei
  Pupeta par mediu 160 lei
  Pupeta par lung 250 lei

  • Inscrieri se fac la:
  • Elena Oseaca (presedintele academiei Helen Profesii) 0744 388 444,
  • Emilia Popoviciu (general manager) 0758 070 281
  • Mihai Gheorghe (manager department invatamant, materiale didactice) 0722 555 790, pe email: elenaoseaca@yahoo.com sau pe site: www.helenstudio.ro la sectiunea “Tainele Coafurii – Intrebari si raspunsuri” .

Manechine realizate de studentii Academiei ”Profesii Helen”,promotia aprilie 2010, sub directa indrumare a top stilistei Elena Oseaca.

Tehnici de culoare, tunsoare si coafuri ale elevilor scolii de coafura ”Profesii Helen”, condusa de doamna Elena Oseaca.

CULOARE SI TUNSOARE.

Model 12 lateralModel Helen School Masters 007Model Helen School Masters 015Model Helen School Masters 012Model Helen School Masters 013Model Helen School Masters 001Model Helen School Masters 002Model Helen School Masters 011Model Helen School Masters 010Model Helen School Masters 004Model Helen School Masters 014Model Helen School Masters 006COAFURI – COCURI.

Model 1 lateralModel 3 lateralModel Helen School Masters 003Model 9 lateralModel Helen School Masters 005Model Helen School Masters 009