Super Oferta

Manual “Tainele Coafurii” + DVD “Step By Step – 5 Tehnici de tunsoare si culoare” la doar 150,00 lei.

This movie requires Flash Player 9

This movie requires Flash Player 9

3.Super oferta, speciala de primavara pentru scolile de arta si meserii

dvd siteCoperta Label DVD Helen

Centrul de formare profesionala “Profesii Helen”, ofera tuturor celor interesati sa se califice in meseria de coafor si in special elevilor de la scolile de arte si meserii, manualul “Tainele Coafurii”, impreuna cu dvd-ul “5 Tehnici de tunsoare si culoare”, ambele realizate de top-stilista Elena Oseaca Padean, la pretul de super oferta de 100 lei per set (manual + dvd), la o comanda minima de 10 seturi.

Manualul “Tainele Coafurii” este acreditat de Ministerul Muncii si Egalitatii de Sanse, este foarte explicit si ilustrat cu numeroase planse, fotografii, scheme si cuprinde pe langa lectiile despre culoare, ingrijirea firului de par, alegerea tunsorii si culorii in functie de forma fetei si de culoarea tenului, etc. si 16 tehnici de tunsoare, cu tehnicile de culoare aferente.

Dvd-ul “5 Tehnici de tunsoare si culoare”, cuprinde in premiera romaneasca absoluta, filmarile si explicatiile in limba romana, step by step, la cele mai importante 5 tunsori care se regasesc si in manualul “Tainele Coafurii”.2000

Acum, acest set exceptional, al celor doua materiale didactice, poate fi oferit la numai 100 lei per set, tuturor elevilor si cadrelor didactice, la o comanda de minimum 10 seturi.

Puteti, asadar, comanda acum, setul cu aceste doua extrem de solicitate materiale didactice, manualul “Tainele Coafurii” si dvd-ul “5 Tehnici de tunsoare si culoare”, ambele intr-un set la numai 100 lei per set, adica beneficiati de o reducere de 50 % si economisiti circa 105 lei. Acest pret este valabil pentru o comanda de minimum 10 seturi.

Comenzile se fac la telefoanele : 0722.555.790, 0744.388.444 si 0758.070.281, pe email: elenaoseaca@yahoo.com sau pe site: www.helenstudio.ro la sectiunea “Tainele Coafurii – Intrebari si raspunsuri” .

paris slide

IMG_5854

IMG_5530IMG_5547

Comanda trebuie sa contina:

· Numele si prenumele persoanei sau denumirea institutiei scolare, care face comanda

· Adresa exacta

· Numar de telefon pentru confirmare.

Asteptam cu interes comenzile dvst., insotite dupa caz, de comentarii sincere si pertinente, pentru aceasta oferta limitata.

Dati click pentru datele de contact necesare pentru comanda.

1[/swf]