Helen Hair Style Club

Ati investit sume importante de bani in realizarea unor saloane de styling elegante si cu un confort la standarde europene pentru clientela noastra?

V-ati dotat aceste salone cu mobilier si aparatura tehnica ultraperformanta de la cele mai prestigioase firme de profil?

V-ati gandit si la scolile de coafura performante care va pot pregati si un personal de specialitate pe masura?

V-ati creat relatii de colaborare si aprovizionare a saloanelor voastre cu produsele de ingrijire si de styling de la renumitele firme de pe piata mondiala?

V-ati gandit ca numai un personal supercalificat care sa lucreze in saloanele voastre moderne, v-ar putea aduce satisfactii pe masura?

Nu uitati:

-         pentru a valorifica investitiile voastre va trebuie un personal calificat si instruit cu cele mai noi si mai trendy metode de cut & style.

Fara acest personal investitiile noastre de mai sus nu pot fi valorificate si nu ne putem bucura de roadele pe care ar trebui sa ne aduca!

Avem in Bucuresti cateva scoli de coafura performante si de traditie, una dintre ele este SC PROFESII HELEN SRL din Str. Hristo Botev, nr.4, sector 3, Bucuresti. Contact: 0744.388.444; 0758.070.281.

Va propun ca prin intermediul   “Helen Hair Style Club” fondat de catre dna. Elena Oseaca – 0744.388.444, 0758.070.281 sa facem un schimb de idei, de intalniri periodice precum si de strategii comune pentru rezolvarea celei mai spinoase probleme a saloanelor de coafura din Bucuresti si marile orase ale tarii: problema personalului de specialitate bine pregatit, la standarde europene, care sa duca mai departe traditia scolii romanesti de coafura.

“Helen Hair Style Club” ofera atat pentru toti cei care lucreaza in domeniu cursuri de specializare in functie de nivelul lor de pregatire cat si pentru proaspetii absolventi. Acest nivel de pregatire va fi evaluat atat pe baza unui album profesional (BOOK) pentru cei care il au, cat si pe baza informatiilor furnizate de catre coafori. Costul acestor cursuri este si el variabil si poate fi negociat in functie de acest nivel de pregatire sau in functie de alti factori cum ar fi complexitatea optiunilor solicitantilor inscrisi (cocuri, culoare, tunsoare, etc.).

1. Schimbare de look (tehnica de tusoare si culoare) 130 € – 2 zile/ 200 € – 4 zile

2. Cocuri mireasa si ocazie (nunti, receptii, festivitati, alte evenimente) 100 € – 2 zile/ 150  € – 4 zile

3. Coafuri fantezie 130 € – 2 zile/ 200  € – 4 zile

4. Ondule realizate dupa bigudat sau ondule obtinute cu peria si fohnul 150 € – 2zile/ 250  € – 4 zile

5. Culoare 100 € – 2 zile/ 150  € – 4 zile

6. Tunsoare clasica –  model adus de stilist(15 tipuri de tunsori) 100 € – 2 zile/ 150  € -4 zile

7. Trend de tunsoare si culoare – model adus de stilist 150 € – 2 zile/200  €- 4 zile

8. Comunicare cu clientele – 20 € – 1 zi/30  €- 2 zile

Cursurile se organizeaza in stil work-shop, cu maximum de 10 persoane/curs.

Precizam ca reusita cursurilor presupune mult exercitiu!

Pentru cursantii care nu au albume profesionale personale (BOOK), precizam ca acestia isi vor alcatui pe parcursul scolarizarii aceste BOOK-uri pe baza celor mai reprezentative lucrari realizate.

Foarte important este faptul ca “Helen Hair Style Club” poate organiza pentru cursantii de la stadiile de specializare seminarii in tara sau strainatate ale celor mai prestigioase firme de produse de styling si ingrijire, ale caror brand-uri sunt prezente in saloanele noastre pe baza unor protocoale incheiate cu aceste societati se pot face in contrapartida schimburi reciproc avantajoase, unde acesti cursanti vor putea fi pregatiti si instruiti la cel mai inalt nivel de catre aceste brand-uri interesate ca produsele lor sa fie cunoscute, utilizate si vandute de cati mai multi lucratori din saloanele de infrumusetare din tara.

Odata rezolvata problema tinerilor hairstilisti, a stabilitatii acestora in saloanele de coafura prin contractele pe care va trebui sa le incheiati cu ei astfel incat sa puteti combate fluctuatia si transferurile in interese personale sau de grup, ne vom bucura cu totii de o activitate prospera si rentabila in saloanele pe care le conducem.

Juristii nostri au alcatuit deja o forma standard de contract pe o perioada de 5 ani, pe care la solicitarea dvs. v-o putem transmite imediat.

Astept sugestiile dumneavoastra si sunt gata de a organiza primele intalniri si consfatuiori la “Helen Hair Style Club” in vederea stabilirii unor strategii comune de pregatire a personalului dvs pentru a ajunge la un standard international de pregatire.

 Va astept la SC PROFESII HELEN SRL din Str. Hristo Botev, nr.4, sector 3, Bucuresti(P-ta Rosetti) !

 

Cu stima,

Elena Oseaca

0744.388.444