Istoric

S.C Helen Studio a fost fondata in anul 2000 de catre actionarul principal majoritar Elena Oseaca – Padean. Elena Oseaca – Padean, este hair stilist bine cunoscut cu o experienta de peste 2trofeu0 ani si cu numeroase premii nationale si internationale.

  • Premiul “Personalitatea anului in Styling”  Paris 2009
  • Premiul 1 – concursul International Bucuresti 1996
  • Premiul 2 – concursul Eleganta si frumusetea 1996
  • Premiul 2 – Festival martisor Bucuresti 1996
  • Premiul 1 – Tehnica si originalitate Bucuresti 1996
  • Premiul 2, pentru cel mai bun Show, Sofia 1997
  • Premiul pentru originalitate si spectacol creativ, Bucuresti 2000

3000

A obtinut, de asemeni nenumarate premii si medalii pentru tunsori originale si culoare, a fost membra in jurii, la nenumarate concursuri din afara: Sofia, Chisinau, a lansat nenumarate trenduri originale in coafura si tunsori la Sofia iar in tara in majoritatea oraselor mari, precum si in revistele de specialitate intre anii 2001 – 2006.

In anul 2000 deschide propriul ei salon Helen Studio. Organizeaza mai multe show-uri in tara (show Liza Panait, Catalin Botezatu, Doina Levintza si Elena Baso) si in strainatate: Frumoasa si bestia si Pisicile Aristocrate (Sofia) si Coktail of arts (Paris). Intre anii 2000 si 2004 participa cu echipa Intercoiffure la numeroase actiuni interne si internationale. In prezent este trainerul unei importante echipe de cosmetice de profil din tara. Cei care o cunosc sunt impresionati de profesionalismul sau, asociat cu deosebita caldura umana, fiind totodata o mare creatoare care penduleaza cu usurinta intre fantezie, stil, moda si ultimele trenduri.

A participat la nenumarate seminarii si specializari in Grecia, Italia, Anglia, Bulgaria, Austria, Cehia, Slovacia si Germania.

2000

In 2007 fondeaza S.C. Helen Profesii, academie de styling dvd sitepentru calificarea tinerilor dornici sa se formeze in meseria de coafor – stilist. Totodata, elaboreaza, printre alte materiale didactice si cartea – manual Tainele Coafurii si DVD-ul “5 Tehnici de tunsoare si culoare”.

Pentru amanunte, puteti accesa articolele despre acestea, pe pagina HOME, a site-ului.