La o ceasca cu ceai afla, totul despre sanatatea parului tau!

 
Ne aflam in plin anotimp friguros. Parul nostru si scalpul are multe de suferit datorita conditiilor grele ale iernii, fie ca este purtat acoperit sau descoperit. De altfel, parul, una din podoabele principale ale noastre, al doilea ca importanta dupa ochi, trebuie ingrijit diferit in fiecare anotimp al anului.

Mai important este insa ingrijirea lui iarna cand suporta diferentele joase de temperatura si vara cand e expus razelor UV. Daca mai adaugam la toate aceste conditii naturale si factorii subiectivi, precum: vopsitul necorespunzator, decolorarea chimica fortata, folosirea surselor de caldura in mod exagerat precum si lipsa tratamentelor periodice, putem sa ne facem o imagine asura factorilor de risc care pun in pericol sanatatea firului. Atat factorii chimici, ca si factorii mecanici (periatul sau pieptanatul cu ustensile dure si parul strans legat in coc) sunt intr-o legatura directa cu factorii fiziologici, ca stresul, mostenirea genetica, regimul alimentar sarac in proteine si impreuna duc la afectarea grava a pielii scalpului  si a sanatatii firului de par.

Stand de vorba cu maestra Elena Oseaca si echipa salonului am aflat ca la o ceasca de ceai, printr-o consiliere gratuita poti afla absolut totul  despre starea sanatatii parului tau. Mai mult, ti se recomanda tratamentele corespunzatoare cu produse cosmetice profesionale si ti se intocmeste o fisa personala aidoma fisei medicale.

Beneficiezi gratuit in lunile de iarna, de spalat, tratament si masaj capilar conform diagnosticului pus de catre specialistii respectivi.

Comentariile sunt închise.