PREGATIRE PT. VARA…PASUL 2…Peeling corporal & o sedinta masaj la doar 130 lei !!! Pregateste pielea pentru un bronz extraordinar !

Peeling corporal & o sedinta masaj la doar 130 lei !!! Pregateste pielea pentru un bronz extraordinar !

Aparatul Eracles reprezinta noua tehnologie in materie de infrumusetare, care prin intermediul unui generator de curenti modulati, de unde pulsante si electrocorporatie realizeaza tratamente estetice, faciale si corporale.

Cu ajutorul acestui aparat, substantele active ajung direct la receptorii celulari intr-un timp minim, si deci, din punct de vedere terapeutic, mult mai eficient! Actiunea terapeutica este directa, fara intermediul circuitului hematic.

Prin intermediul generatorlui de unde elastice pulsante si a celor 2 spatule (fata si corp) se introduce dezintegrarea si eliminarea celulelor moarte ale stratului superficial al pielii, favorizand astfel penetrarea de substante active.

La nivel corporal se efectueaza un peeling total prin inlaturarea celulelor moarte, deschidrera porilor in asa fel incat pielea sa fie receptiva si sa absoarba tratamentele ce urmeaza a fi aplicate.

Vino la Helen Studio si bucura-te si tu de aceste tratamente extrem de eficiente pentru frumusetea pielii tale!

Comentariile sunt închise.